Gravity 2.85 Build 7302

25
(pake pic ini dulu lah yah sementara,daripada kosong)

Finally,anda semua emang gak mimpi..yaps,gravity akhirnya keluar lagi build barunya..

Changelog:
hmm..belom tau ya, cuma google reader diganti sama The Old Reader disini..silakan tulis di comment buat yang udah ketemu perbedaan lainnya

buat yang mau pake RSS reader di build yg ini silakan register atau connect pakai akun fb atau google di http://theoldreader.com kirain itu tadi pakai google reader,my bad 😦

Kalau ada yg sukses login old reader di gravity kasih tau ya,soalnya saya tadi gagal terus 😦

Yok ah didownload
download for FP1
download for FP1 & FP2 (GPS support)
download for s60v5
download for s^3 anna/belle

Follow @sandi_dara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.